СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

МенюЕ-вестник

Брояч

ДА ЗНАЕШ, ДА МОЖЕШ И ДА УСПЯВАШ!
ПАИСИЕВЦИ - ПОБЕДИТЕЛИ В XV-ТА НАЦИОНАЛНА ОЛИМПИАДАТА ПО ИТ ДА ЗНАЕШ, ДА МОЖЕШ И ДА УСПЯВАШ!
Всеки един човек е един свят, една малка вселена. И там - в тази частица собствен мир - всеки един от нас може да бъде себе си, да изгражда и твори чувства, мисли, мечти, успехи, бъдеще.
Стъпка по стъпка, ден подир ден, съзнателно или не, ние се стремим към енергията, която ни движи всеки ден - успеха!
Да успееш в надпреварата с околните, да подредиш целите си, да надмогнеш дискомфорта на ежедневните трудности, да можеш, да знаеш и постигаш, да успяваш и да преодоляваш себе си, да сбъдваш и да летиш - това е постижение!
Със своето участие в XV-та Национална олимпиадата по ИТ паисиевци показаха своите знания и способности, но и доказаха, че могат да успяват и реализират мечтите си, да превръщат в реалност своите стремежи. До 20 проекта във всяка категория от цялата страна бяха допуснати до Национален кръг и проектите на паисиевци бяха сред избраните!
В периода от 12 до 14 май в град Варна нашите ученици демонстрираха своите постижения в областта на информационните технологии и се завърнаха като победители! Олимпиадата протече в две състезателни групи: V - VIII клас и IX - XII клас и в два етапа: тест по информационни технологии и защита на разработени авторски проекти под ръководството на научни ръководители (учители, изследователи и др.).
Системният труд и усилията на участниците от СУ „Отец Паисий“ са възнаградени, а резултатите от класирането чертаят отлично професионално бъдеще.
Ето и отличените наши проекти:
1. Категория: Мултимедия, V - VIII клас: Проект „Възлите“ на ученическия екип Селен Мехмед Аптилязим и Иван Дамянов Заимов - 6-ти клас с ръководител Светла Данаилова Чаушева;
2. Категория: Мултимедийни приложения, IX - XII клас: Проект „В света на професиите“ на ученическия екип Атанас Иванов Иванов - 11-ти клас и Любослав Валентинов Карев - 12-ти клас с ръководител Мария Иванова Гьошева.
Абитуриентът Любослав Валентинов Карев от 12Б клас - едно от лицата на успелите паисиевци - с оценката си Отличен 5.50 от НОИТ е приет в СУ „Климент Охридски“ с право на избор на желана от него специалност.

Всички те - успелите - имат право заслужено да се гордеят с постигнатото и със себе си.
А ние им благодарим за отличното представяне, за победата и полета, за успеха, за добавената брънка светлина в името ПАИСИЕВЦИ!
koordinator на 19.05.2017 - 21:42 Отпечатай

104 ГОДИНИ-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от състезания и олимпиади |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини